Vindecarea de respirație și tipuri de respirație идиісаѕ

Respirația este esențială și atunci, cum facem, ne poate ajuta sau agrava anumite boli. Descoperiți diferitele tipuri de respirație și yoga respirații.

respirația și yoghin profund de respirație

Respirație, însoțită de exerciții specifice, de obicei, se indică pentru a consolida și de a calma durerea în anumite domenii, cum ar fi de spin, dar, de asemenea, pentru relaxarea corpului și a facilita somn. Respirația poate fi un instrument puternic în lupta cu depresie și anxietate, deoarece acesta ne leagă cu adevărat de moment, dar este, de asemenea, un instrument excelent pentru formarea corpului nostru la culcare și de a consolida sănătatea noastră.

Tipuri de respirații

Respirație pentru ameliorarea durerii de spate

Afectează partea inferioară a spatelui. Fizioterapeuți recomanda o varietate de exerciții pentru a-l trata, dar sunt însoțite de абдомино-диафрагмальным respirație: culcat pe spate, genunchii, picioarele, mâinile întinse de-a lungul corpului, cu palmele, se uită în sus și o pernă sub cap. Pune-ti mainile pe abdomen, pentru a simti ca el se ridică: ia aerul prin nas, umflarea colon; și eliberați-l prin nas încet. Fă acest lucru de 15 ori.

Respirație pentru dureri de spate. El apare în partea de sus a spatelui. Un fizioterapeut poate recomanda o serie de exerciții pentru a consolida zona, în plus față de această respirație: stând, păstrați spatele drept, pune mâinile pe coaste de pe o parte; вытесните tot aerul și strângeți muschii abdominali (împiedicând respirația dumneavoastră burta); inspirați adânc, permițând coaste să se extindă; calculați aer pentru câteva secunde și истекайте, uitam ca coastele revin la poziția inițială.

Respirație pentru a facilita затыкания nasului

Respirație pentru a adormi. Cunoscut doctor Andrew Weill, un susținător al holistică practici de respirație pentru a rezolva stres și de anxietate, recomandă „exercițiu 4-7-8”: inhalați nas, mental numărând până la patru, să rețină respirația numărând până la șapte, și expirați în gură, numărând până la opt. Repetați exercițiul de patru ori.

Respirație pentru a facilita затыкания nasului. Asociatia spaniola terapeuți recomandă următorul exercițiu, atunci când avem o congestie nazală: în poziția de culcat sau în picioare, cu capul înclinat înapoi și gura închisă, se aplică физиологическую ser printr-o nară, imediat efectuează rapidă și profundă inspirație, acoperind-o altă groapă cu degetul mare. Repetați aceeași manevră în cealaltă nară. Apoi tuseste sau scuipă alocarea mirositoare.

RESPIRATIA YOGA: RELAXEAZA SI CALMEAZA

Numele lui este zumzet de albine. Acest sunet calmeaza intensiv în mintea și-l practica prelungește expirație, fără a crea stres excesiv. Puteți să-l utilizați ca o practica de zi cu zi, în scopul de a provoca o relaxare, sau ca o soluție în timp util împotriva unui atac de anxietate.

Imită sunetul mării noastre, cu gâtul prin frecarea aerului cu глотисом. Acesta oferă un sentiment profund de relaxare și de liniște sufletească; el ajută pentru a atinge o stare de asimilare și de a depăși starea de insomnie.

Acesta este caracterizat de o profundă respirație cu relaxat abdominale și expirație forțată, în care muschii abdominali rapid contractă, împingând diafragma de ușor ca în cazul în care am încercat provoca tuse. Contribuie la intern de concentrare și calm. Și, de asemenea, servește pentru a curăța căile respiratorii de mucus.

 Aceste metode pot fi efectuate în prima jumătate a zilei, nimic mai mult, pentru a obține în sus sau înainte de culcare.

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.