Începe să curgă: sfaturi pentru a deveni runner

Odată cu venirea lunii septembrie și a reveni la viața de zi cu zi se referă, de asemenea, și timpul pentru scopuri bune. Învăța limba, de a merge la lecții de dans, să participe la sala de fitness… lista este lungă și variată, și printre aceste obiective de evacuare a fost făcut de aprofundare.

Moda running creste mari succese și tot mai mulți oameni doresc să se alăture acestei tendințe, care lucrează deja doi ani și jumătate de milion de spanioli, potrivit unui articol publicat în revista Lumea în ianuarie. Printre ei-asistentul tău de la birou, fecioara tanara, fratele tău, sau vecinul. Problema este, ca și un număr mare de noi alergători— au trecut mai mult de 10 minute la rând, de la institutul de.

Ce să fac în acest caz? Cum de a realiza activitatea? Traineri profesionisti ne dau cheile pentru a efectua este de a începe cu o bună picioarele și să nu lase la primul curs.

  1. CUMPARA PAPUCI

Nu-mi va lăsa salariul pe adidași, dar va trebui să cumpere mai multe specifice running. „Este cel mai important element de pe bara de instrumente broker. Când alergăm, greutate, care sprijină piciorul multiplica de până la 6 ori în faptul că el acceptă, în general, și alegerea de pantofi depinde de riscul de leziuni”, explică antrenorul Jose Miguel de Blocare Molina. Cu alte cuvinte, „adidași sunt broker, că anvelopele de la mașină”, – rezumă Vicente Sanchez, elatleta.com.

foto1

Concluzie: Lasa toate tricourile pe care le utilizați pentru blugi sau tenis, ce ai de gând să sala de sport sau cumpara cu o bună rezistență, protejează articulațiile. Un bun truc pentru a salva este de a transforma în alte perioade ale anului. Nu ultimii, dar nu mai puțin eficace.

  1. CALMA

Nu există o regulă generală despre cât de mult este nevoie pentru a rula în prima zi, dar cuvintele pe care le ar trebui să aibă în vedere: răbdarea. Roma nu a fost construit într-o singură zi. „De ce cu forța? Nu are nici un sens. Este o cursă, pe termen lung, nu un sprint”, spune Jose Miguel de Blocare.

Așa că, în ciuda faptului că vă aflați în formă fizică bună sau de a transporta o mulțime de nefuncționare, ceea ce este foarte important, pentru a nu începe prea puternic și să facem un efort prea mare în prima zi. Acest lucru poate duce la accidente grave (de suprasarcină sau de tendon, ce ne-ar opri toate acțiunile și duce la accident la locul de muncă.

Concluzie: Începe, treptat, te va scuti de suprasarcină, durere și a prejudiciului. Este la fel de important, că totul se va termina fericit de învățare cum de a începe următorul, în stare bună. Întotdeauna trebuie să rămână oameni care doresc mai mult.

  1. ALTERNATIV JOGGING ȘI MERSUL PE JOS

Mersul va fi aliatul vostru in primele saptamani de antrenamente. Jose Miguel de Blocare recomandat de bun simț și ignorând semnalele corpului nostru. „Dacă sunteți în imposibilitatea de a menține într-o perioadă de timp, specificată într-o grabă nu trebuie să fie forțat la punctul de a fi complet epuizate. Mult mai bine este să stați și să-și continue activitatea, pe jos”, spune Jose P. Родригез.

Concluzie: Dacă aveți ceva de a merge. Este mai bine decât să renunțe la un antrenament de câteva minute. Cu trecerea timpului și progresul noastre antrenamente vom merge, crescând treptat timpul cursei și disminuiremos pe экскурсионную o excursie.

  1. TREI ȘEDINȚE PE SĂPTĂMÂNĂ

Odihna este la fel de important ca și antrenament. Trebuie să ieși la jogging, dar noi nu trebuie să uităm că organismul are nevoie în pauzele de joc, în scopul de a stăpâni volumul de muncă efectuat de antrenament și următoarea condiție.

Antrenorul de atletism-Vincent Úbeda recomandă „alterna o zi de alergare cu unul și de odihnă”, ceea ce ar însemna o ieșire de trei ori pe săptămână, în două zile. „Pentru a studia mai mult, există întotdeauna timp, și mai bine să aștepte, să aibă o stare, că ne va fi bine”.

În orice caz, nu este nevoie – trei sesiuni, dar acest lucru va fi important pentru a nu mai puțin de două. Jose Miguel de Blocare și explică de ce astfel încât să putem menține forma fizică și cu trei, vom obține dezvoltarea în continuare a activității noastre. În mai puțin de două zile pe săptămână, în evoluția noastră, va fi prea lent.

Concluzie: vacanta-ne acest lucru ar trebui să vă dau mai mult, atunci când vom ieși la jogging, și, în special, va reduce riscul traumatismelor, congestiilor. „Nu uitați că sunteți doar la început, și organismul dumneavoastră nu este încă folosit pentru a efectua prea multe tranzacții”, a adăugat Jose P. Родригез.

  1. ÎNCĂLZEȘTE PÂNĂ LA ȘI DUPĂ CE ESTE ÎNTINS

Acest lucru nu ar trebui să fie altfel decât ceea ce face orice alt jucător. Ambele aceste practici fac parte din antrenament. Mai bine pista de 50′, și dona 10 de stretching, care alerga într-o oră, și nu să se întindă”, spune Vicente Sanchez.

Tracțiune nu trebuie să fie identice, într-un caz și în celălalt. „Înainte de a ieși la jogging, pur și simplu mobilizarea circulare lor articulațiilor, că te-a concediat de stare pentru un stil de viață sedentar pe tot parcursul zilei și se pregătește articulațiilor, înainte de a foto2efectua de locuri de muncă”, explică Jose P. Родригез, care adaugă că „de asemenea, puteți face un lot mic de 5 minute de mers cu mașina de moale și mai multe pulmonar vergeturi pentru alte antrenamente”.

La sfârșitul antrenamentului, trebuie să facem acest lucru în două etape: înapoi în pace ordine inversă, și stretching, pentru a restabili muschii ei naturală poziție. Crezi că дернулась în timpul cursei de mii de ori, și va fi redus la maxim. „Ei trebuie să fie moale, pentru a nu deteriora muschii, că deja утомил”, se recomandă Javier Ayúcar.

Concluzie: Beneficiu, care începe să învețe o practică bună, și dacă unul dintre ei-alternând zilele, pe de altă parte-de a include în dumneavoastră o sesiune de minute de warm-up și se întinde din spate. Face fără acest detaliu este o greșeală foarte gravă.

  1. ȚI DUREREA, DAR NU SE ÎNTÂMPLĂ NIMIC

Nu dispera, pentru că, desigur, după prima zi va fi capabil de oribile șireturi. Acest lucru este normal. „El crede că se întâmplă întotdeauna cu o anumită intensitate, atunci muschii care nu sunt obișnuiți cu munca, avem de-a face cu inevitabile șireturi și, în acest sens, cariera-nu este o excepție”, spune Vicente Sanchez. Dar cum ei vin, se duc: „de obicei, dura timp de 2 sau 3 zile, și nu atrage după sine nici un prejudiciu adăugată”.

Concluzie: Chiar acela care nimic, în fiecare zi poate duce șireturi în prima zi, ca un alergător, așa că este normal, că vei suferi, de asemenea,. Trec trei zile și, pe măsură dezvoltarea în continuare, și – sufrirlas. Dacă te antrenezi pe o suprafață netedă, aveți mai puține șanse de a sufrirlas, astfel încât tale de nume mai slab, suișuri și coborâri lungi și abrupte. Crește riscul de a lua lor.

  1. DE AȘTEPTARE DE LA O LUNĂ LA DOI, PENTRU CA PRIMELE REZULTATE

Fiecare persoană este diferită, și fiecare reacționează diferit la antrenament, astfel încât timpul necesar fiecăruia, a alerga și 30 de minute, în funcție de capacitatea lor, de stare de forma de pre și de a participa la antrenamente.

Castelul este ceva mai optimist și spune doar patru săptămâni pentru a obține 30 de minute de cursă, în timp ce Jose P. Родригез extinde capacitățile de până la trei luni: „Fiecare om va primi propriile sale etape”.

Concluzie: Nu există un timp minim specificat pentru a alerga 30 de minute cu succes. Aproximativ, el va fi în patru săptămâni, iar alte douăsprezece, dar ceea ce este clar, că se antrenează doar lográndolo.

  1. RĂBDARE, DACĂ DORIȚI SĂ PIARDĂ ÎN GREUTATE

Invers, că-da, în curând veți observa că capacitatea dumneavoastră fizică perfecționarea și energia ta și un serviciu zilnic de bunăstarea, dar, de asemenea,. Exercițiu ajută la eliberarea de endorfine, cunoscute în popor și ca „hormonul fericirii”.

Concluzie: de a pierde in greutate-nu este un rezultat instantaneu, la fel ca și rezistența, dar ajunge. Important este să aibă răbdare și să urmeze alimentare. Această parte este, de asemenea,.

  1. NU EXISTĂ UN PLAN IDEAL, DAR:

Comentarii running planuri cuprinzătoare de programe de antrenament pentru incepatori sportivi, amatori și chiar și sportivii profesioniști, dar niciodată nu ar trebui să le ia literalmente.

Astfel, vă oferim două tipuri diferite de sesiune, astfel încât să puteți să-l utilizați ca bază și, pe această bază de a organiza propriile activități. Bunul simț dictează cum trebuie să meargă variándolos.

 

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *