6 sfaturi pentru a pierde in greutate alergând

Pista-este minunat. Sport ideal pentru a vă ajuta să depășească un stil de viata sedentar, puteți pierde în greutate alergând, noi nu depindem de alte persoane și echipamente, este foarte accesibil.

Din aceste motive (si multe altele) pista de câștigat o mare popularitate. Unii ar spune că acest lucru este ceva pasager, moda, eu cred că pista nu a fost foarte popular în țara noastră, și, în cele din urmă, oamenii au dat seama de avantajele și că nu este pentru ghicov,… cine mai mult, cine mai puțin, va trebui să auzi: „run, Forrest, run”, „pista este chiloți,” și „, pentru a merge apoi la această carieră, dacă nu doriți pentru a câștiga”.

Dar că alergatul este cel mai bun sport pentru slabit? Vestea proastă: nu, nu există bine, dar este încă o modalitate foarte bună de a face exerciții de aerobic.

În primul rând…

Alimentare: cea mai importantă parte a

Aceasta este ceea ce mancam, ceea ce determină, în principiu, dacă ne-am pierde în greutate, sau nu.

Simplificarea, prin urmare, că (pentru că este un subiect în care nu există literatura de specialitate este foarte larg), suntem cu toții de lucru cu echilibrul energetic: consum de energie, mai puțină energie pe care o consumă. Consumul de energie, acesta este dotat cu alimente pe care le mânca, și energia consumată de activitate pe care o facem. Dar dacă vom fi toată ziua, stând pe canapea, asta nu înseamnă că mergem la cumpărături la zero. Organismul are costul metabolic de bază pentru a face funcțiile de bază (digestia, circulatia sangelui, de a gândi, de a dormi, a respira, de sănătate, țesutul muscular și așa mai departe).

foto3

În plus, în funcție de tipul de alimente pe care le mancam, chiar dacă au aceleași calorii (energie), va avea un impact excelent metabolismul, astfel încât acest echilibru este, fără îndoială, în multe cazuri, pentru că, deși mulți oameni cred că mânca o gogoașă și echivalentul în spanac (care pot fi la 2 kg) la fel, mai mult de dovedit că nu este așa.

Chiar și așa, cum am spus, este de a simplifica și de a trece, de a nu face nimic și nu să acorde o atenție la produsele alimentare, pentru a avea în minte acest concept este un pas mare.

De a pierde in greutate alergând

În ceea ce privește curse de cai, de fiecare dată când rola cheltuim mai multă energie, în această zi, nu numai în timpul a ceea ce facem antrenament, dar și mai târziu. Acest lucru vă permite să piardă în greutate, fără îndoială, dar dacă este mai eficient să faci diferit?

Cum am mai spus, organismul pierde energie, de asemenea, prin funcțiile de bază și este un factor foarte important este creșterea masei musculare. Așa că pista nu este un sport optim pentru pierderea în greutate, aceasta este o lucrare în vigoare, fie în centrul de fitness sau cu propria greutate.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți pierde în greutate alergând. Nu mai mult decât pentru a vedea ca sportivii profesioniști și cei corpului, care au. În plus, așa cum am spus la început, este un sport ușor de utilizat și foarte ieftin.

De unde să încep

Dacă aveți de gând să începe să lucreze la un plan bun de antrenament, poate fi, acesta este un plan cu privire la modul de a începe lucrul, am scris anul trecut, și mulți oameni obține un succes deplin. Dacă vrei ceva mai avansat, poti lua legatura cu el la 10 km , este un alt pentru a finaliza primul meu semi-maraton.

Despre cursa scris de mult. Dar, dacă-i da 6 sfaturi despre cum să piardă în greutate alergând, vor fi următoarele:

  1. Transpirație nu reduce

Ei bine, acest lucru este ușor, dar există încă o mulțime de oameni iese la jogging cu o curea, cu această idee în minte. Transpirație nu se reduce, se face doar că veți pierde mai multe lichide și de minerale, ce trebuie sa faci dupa antrenament (sau în timp ce, în cazul în antrenamentul de lungă).

  1. A alerga mai mult, cu atât mai bine, dar nu este recomandat

Evident, că mai fugi, mai multe medii nu-și petreacă mai multe calorii. Dar, dacă nu sunt folosite, poate fi și mai rău. Corpul tau poate fi folosit la un volum ridicat, de antrenament sau de a fi la fel de mult timp, iar apoi a fugit, așa că mușchii și articulațiile ajung vă oferă de a alege. Download kilometraj dvs., treptat, pentru a planta aceasta a lucrat.

  1. Pista de rapid arde mai multe calorii, dar…

foto4Dacă ar fi avut posibilitatea de a rula în mod constant, în ritm de sprint, pentru a ți-ai petrecut mai multe calorii. Dar el are, de asemenea, un impact mai mare asupra artículaciones și pe mușchii care nu sunt gata. În plus, atunci când frecvența cardiacă crește, organismul se va folosi de obicei mai puțin de grăsime ca sursă de energie și mai mult tesut muscular, și nu este interesat în a pierde în greutate, în acest fel.

Dacă scopul nostru este de a pierde în greutate funcționează, va fi mult mai util de a face exerciții de aerobic, jogging pe ritmuri de mediu sau lent și întotdeauna în jur de 140 de batai pe minut.

  1. De a se odihni-este foarte important

La fel de important ca și de antrenament și de odihnă. Trebuie să știți cum să se oprească și, crede-mă, când te capse va dura. Vacanta servește pentru fixarea de formare și de a da organismului de a recupera după un antrenament. Mă antrenez de mai multe zile, poate în cele din urmă se întâmplă în cont.

  1. Încălzirea este cea mai importantă parte de antrenament

Mulți oameni cred că de căldură este parte inutil de antrenament, dar este important să nu pentru a obține rănit. Incalzire de 5-10 minute, mic kilometraj, stretching, exerciții de bază și de mișcare, poate ne scăpa de multe probleme în viitor. Nu puteți pierde în greutate alergând, dacă vă petreceți accidentat de o jumătate de an, pentru că nu se încălzește și se întinde bine…

  1. În funcție de antrenament

Nu există nimic ce-i place mai mult, pe corp, să știți că aveți de gând să facă. Dacă știți că, de 3-4 ori pe săptămână бегаешь 30 de minute în același ritm, se utilizează și pentru a petrece cât mai puțin posibil, pentru a face această activitate.

Trebuie să se schimbe, training-uri, se condimentează, pe zi, mai mult timp, dar mai încet, apoi al doilea, cu o schimbare de ritm, pe de altă parte consolidarea exerciții. Nu te obișnuiești, sorpréndelo.

Acest articol a fost publicat în Articol. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *